Info om DKMC

 

Dengang tilbage i tidernes morgen blev hamselv født og bla bla bla. God ungdom, se den på http://www.slowriders.dk/txt/creepy.htm et sted. Senere..... meget senere blev jeg så gammel nok til at få kørekort, først i Legoland, så til symaskine og senere til bil, lastbil og sidst men ikke mindst, til MC. Køreprøven gik wældig. Fik lidt tid i kravlegården før prøven og sluttede af med katastrofeopbremsninger, som det sig nu hører og bør. Det gik da også godt på den lille 4'er........ indtil jeg glemte at skiftet fra 4. til 1. for at sætte igang igen. Så lå jeg der, hehe, med et brækket koblingsgreb. Men lidt godt var det da, for så skulle vi til prøve på en 2'er :-)

Senere købte hamselv en Suzuki GS 400 L, som blev solgt igen jeg ikke havde en skid forstand på reperation af MC. Fandt ud af at jeg bare skulle have skiftet benzinfilteret, men da var den solgt.

Så købte jeg en Suzuki Savage, som blev solgt da de blev skidt vejr.

Et par år senere købte jeg så igen en Savage og blev medlem af Slowriders MC Kongeåen. En computer blev købt og jeg lavede en hjemmeside. Idéer skulle man jo have, så jeg begyndte at kigge rundt på nettet efter dem og så et par sider med lister over klubber. Jeg lagde dem så sammen alle sammen og lavede en liste på ca. 100 klubber på vores egen hjemmeside, som jeg så lavede lidt reklame for ude til træf og sådan.

Et barn kom til og cyklerne blev solgt og en Honda Civic blev købt og byttet til en Opel Ascona og en Opel Astra blev også købt og en Suzuki GS 400 fra 78 blev købt og solgt og så blev en Suzuki Savage købt og en Ascona solgt.

Samtidig lavede jeg en side med en træfkalender www.kalender.person.dk for at samle alle træf ét sted også.

Efter et stykke tid var der en fra Herlev MC Klub der syntes at det var da en wældig liste jeg havde lavet (125 nu) og ville gerne sponsorere et navn og et sted hvis jeg bare ville være webmaster på siden og flink som jeg er, så sagde jeg, "tjohhh, så skidt da" :-) Har har BTW www.zindex.dk

Listen blev lavet om fra én lang i tabel til som den ser ud idag.

Så var det at Poul Anker Larsen fra MC Kilden spurgte om der ikke kom træf og sådan på siden også, så jeg lagde træfkalenderen fra http://www.kalender.person.dk/ over på DKMC, så nu havde jeg to punkter.

En spurgte om der kom en side hvor man kunne søge råd hos andre, og så lavede jeg sådan en side (Gode Råd (nederst)).

Lidt senere kom "Musiklisten" til. Der er endda nogle bands der har fået jobs gennem siden.

"Diverse til træf" kom på efter en fuld tur til Træf på toppen.

"Testbænke" kom på efter en tur til Hyggeweekend hos Bulldogs MC.

"Efterlysninger" kom på efter en henvendelse.

"Kør sammen" blev også til efter en henvendelse.

"Vinteropbevaring" kom på da en masse spurgte gennem news:dk.fritid.motorcykel.

Det samme gjorde "ICQ-listen" .

"Gode Links" skal man jo have hvis man vil udenlands til et træf eller søger klubber i Europoa.

"Bikerchatten" var en lille idé jeg selv havde, men den bliver vist ikke brugt.

"Bannersiden" skal man jo have hvis man vil frem i verden og den bliver da også brugt kan jeg se.

 

Ind i mellem er der sket lidt forbedringer og omrokeringer, men der er ikke nogen der har klaget endnu.

Idag, 25/7, er der så ialt 475 klubber og en del træf, så jeg tror godt at jeg kan kalde begge lister for Danmarks største. Så mangler vi bare at de store multiinternationale firmaer køber siden og laver ged i den, men det sker ikke. Så længe jeg kan skrive, så er det mig der sidder her og skriver. Nu er hamselv Junior godt nok kommet til verden (17/7) så kan han overtage når jeg engang går væk.

Èn ting jeg da gerne vil have, er en der har en løsning på hvordan klubber selv kan lægge deres træf ind på siden uden at de skal igennem mig. Der genere mig nu ikke, men måske der er nogen der bare gerne vil lægge det ind selv og det skal de jo så have lov til. Men alt det der PHP, CGI, ASP, og hvad det ellers hedder har jeg ikke den store viden om, så jeg søger en færdig løsning, klar til at lægge på en side der kan hoste sådannne ting. Har du sådan en og vil sponsorere den her til, så får du da selvfølgelig dit logo på siden hvor det ligger :-) Ingen smalle steder her.

Hmmmmm, det var da vist så al den info om DKMC jeg kunne finde i mit hoved.

Vi ses jo nok et sted til et træf.

hamselv herfra

Se mit helt private sted på www.hamselv.org hvor der også er webcam.